2023 HEEACT International Conference

The Present and Future of Student Engagement in Higher Education Quality Assurance

學生參與高等教育品質保證之現況與展望

Agenda

Date: Thursday, 19th October 2023

Time: 9:00-16:50

Time	Event	Speakers/ Topics
9:00-9:30 (30 mins)	Registration	
9:30-9:50 (20 mins)	Opening Remarks & Group Photo	 Speakers: Representative of MOE Dr. Der-Tsai Lee, President, Higher Education Evaluation and Accreditation Council of Taiwan (HEEACT), Taiwan
9:50-10:50 (50 mins)	Keynote Session I	 <i>Topic: Students as Active Agents in Higher Education Quality Work</i> Session Chair: Dr. Der-Tsai Lee, President, Higher Education Evaluation and Accreditation Council of Taiwan (HEEACT), Taiwan Keynote Speaker: Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo, Norway -Q&A (10 mins)
10:50-11:00 (10 mins)	Refreshment Break	
11:00-12:00 (50 mins)	Keynote Session II	 Topic: The Battle for Legitimacy of "Student Involvement" in External Quality Assurance of Higher Education from Asian QA Perspectives- Challenges and Prospects Session Chair: Prof. Dr. Kuang-Chao Yu, Executive Director, Higher Education Evaluation and Accreditation Council of Taiwan (HEEACT), Taiwan Keynote Speaker: Prof. Dr. Angela Yung-Chi Hou, Department of Education, National Chengchi University, Taiwan -Q&A (10 mins)
12:00-13:30 (90 mins)	Lunch Break	
13:30-15:10 (100 mins)	Panel Session	Topic: The Policy and Practice of Student Engagement in Higher Education Governing: theSocial Support and Training for Student Participating in Quality Assurance

		 Session Chair: Dr. Craig Thompson, Chief Executive Officer, The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education, Australia Panelists: Ms. Basbayar Batmunkh, Senior Officer for Research and Development, Mongolian National Council for Education Accreditation, Mongolia Prof. Sheng-Ju Chan, Distinguished Professor, National Chung Cheng University, Taiwan Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo, Norway -Q&A (20 mins)
15:10-15:30 (20 mins)	Refreshment Break	
15:30-16:30 (60 mins)	Forum	 Topic: Models of Student Engagement in Higher Education Quality Assurance: Learning toward Future Success Facilitator: Prof. Dr. Angela Yung-Chi Hou, Department of Education, National Chengchi University, Taiwan Panelists: Ms. Basbayar Batmunkh, Senior Officer for Research and Development, Mongolian National Council for Education Accreditation, Mongolia Prof. Dr. Sheng-Ju Chan, Distinguished Professor, National Chung Cheng University, Taiwan Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo, Norway Dr. Craig Thompson, Chief Executive Officer, The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education, Australia
16:30-16:50 (20 mins)	Closing Remarks	
16:50~	End of Conference	